Nyhet: Splitter ny fjernkontroll til Sonos

CR 200 er en gladnyhet for musikkelskerne verden rundt.

Nyhet: Splitter ny fjernkontroll til Sonos
Publisert

Etter at vi testet vårt første Sonos-anlegg i 2006 ble vi umiddelbart forelsket, og siden den gang har serien både blitt utvidet og fått flere finesser.

Og vi er ikke alene om å like Sonos: Her får du nemlig svært god kvalitet på den trådløse lyden, samtidig som det hele er langt mer stabilt enn det de aller fleste konkurrentene har klart å hoste opp. Sonos er altså et av de produktene som rett og slett bare virker.

Elsk eller hat-forhold

Hjernen i Sonos-anlegget har alltid vært den store fjernkontrollen med et scroll-hjul ala de klassiske iPodene. Selv har vi tilhørt den gruppen som liker den originale fjernkontrollen, men vi har fått flere tilbakemeldinger som tyder på at ikke alle har vært enige med oss.

Tilhører du den siste gruppen kan du imidlertid glede deg, for nå er en helt ny fjernkontroll på vei. Lekkasjen ble publisert på Engadget, og våre kontakter i Sonos Nederland bekrefter at det er hold i ryktene ved å be oss skrive om kontrollen selv om de ikke vil si noe offisielt.

Så hva får du?

Den nye kontrollen kalles CR200 og i tillegg til noen taster til de mest brukte funksjonene, får du nå også en trykkfølsom skjerm på 3,5 tommer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer