Philips Magic Video Ball er unyttig

Men unyttig er som kjent bare et annet ord for gøy.

Philips Magic Video Ball er unyttig
Publisert

Philips er mest kjent for å lage saklige produkter for relativt saklige mennesker, men det er som kjent en sann påkjenning å være saklig hele dagen. Det er også grunnen til at jeg sitter i badebukse akkurat nå. Ingeniører har en tendens til å la galskapen se litt anderledes ut.

For en prototype!

Magic Video Ball skal være utviklet i Philips' egen tenketank, og der tenkes det tydeligvis veldig høyt. Denne ballen følger prinsippet til den lille plastikktanken du ristet på da du var liten, den som sendte falsk snø over et kitschy julelandskap der du enten fant julenissen eller jesusbarnet, men der stopper også likheten.

Rister du denne vil den nemlig finne fram en ny videosnutt fra det innebygde minnet. Framtidens barn kommer til å kose seg glugg ihjel. Legg inn en seks-sju hundre videosnutter fra YouTube, pakk den inn, og se den lille poden riste seg forderva på selveste julekvelden.

Enn så lenge er dette nemlig bare en prototype, men vi tror leketøyskjeder verden over kommer til å kaste seg over den som et januarsalg hvis den slipper ut av Philips' laboratorier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer