Praktisk kjærestesofa

Denne sofaen kan være gull verdt for forholdet.

Praktisk kjærestesofa
Publisert

Dagens forhold både starter og ender på internett. Dere treffer blink på en eller annen møteplass, og etter å ha mailet litt fram og tilbake er Facebook-statusen endret fra ”singel” til ”in relationship”.

Og snart er dere sofagriser.

Men selv om all statistikk tyder på at dere etter hvert vil bli sofagriser, så er det nye nå at dere også vil komme til å ha et mye nærmere forhold til Facebook og laptopen, enn dere har til hverandre.

Det er her denne superpraktiske kjærestesofaen kommer inn i bildet.

To fluer i en smekk.

Sofaen er nemlig konstruert for at dere kan ha laptopen i umiddelbar nærhet hele tiden, og det samtidig som dere også kan sitte nært hverandre.

Og får dere plutselig et akutt behov for å se den andre live, og ikke bare på Facebook, kan setene svinges rundt, slik at dere kan sitte ansikt til ansikt (hvilket kan være praktisk når du surfer på nettsiden du ikke vil kjæresten skal se).

Får dere gjester og trenger mer bordplass, kan setene legges ned, og hele sofaen kan brukes som ekstra bord.

Fortsatt kun et design, men forhåpentligvis plukkes ideen snart opp av Ikea.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer