Raskere enn Lucky Luke

Printerkonsept som går fra konseptene.

Raskere enn Lucky Luke
Publisert

Vi trodde vi var ferdig med å skrive om skrivere i 2005, men så viser det seg at det nå skal bli mulig å printe levende bilder, og det må vi skrive om.

Ok, det er ikke sant. Det skal derimot bli mulig å printe imponerende tusen sider i minuttet.

Allsidig.

Det blir ganske nøyaktig 16,67 sider i sekundet, som er raskere enn du rekker å tenke "svarte, nå må jeg selge bilen" etter at Norges Bank har justert renta oppover enda en gang.

Teknologien er utviklet av Kyocera, et stort asiatisk foretak som lager alt fra "finkeramiske produkter" og "termiske skrivehoder" til skjæreverktøy og LCD-skjermer.

Ikke bare proto.

Den nye KJ4-serien har et fire-tommers skriverhode som ved hjelp av såkalt keramisk piezoelektronikk kan produsere 150 meter papir per minutt med en oppløsning på 600x600 dpi, perfekt for alle som skriver ut plakater og som er så dårlig til å planlegge at de alltid er under tidspress.

Planen er at dette ikke bare skal forbli et konsept huset innenfor Kyoceras fire laboratorievegger, men etter hvert komme i salg også for de kronisk utålmodige.

Kilde: Crunchgear

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer