Råtøff BH-tørker

Livet er for kort til å vente på at behåen lufttørkes.

Råtøff BH-tørker
Publisert

Alle gutter, klikk dere videre. Dette er dagens gladnyhet til alle jenter som nå er lut lei av å dra fram hårføneren hver gang de skal tørke behåen.

Og har du noen gang forsøkt å tørke behåen med en hårføner, vet du hvordan den kraftige varmlufta sliter på fasongen (for ikke å snakke om tørketrommelen!), noe denne BH-tørkeren er omhyggelig konstruert for ikke å gjøre.

Forsiktig tørking.

Den praktiske BH-tørkeren er fortsatt kun et konsept. Men planen er at den skal bruke en infrarød varmekilde og en stillegående vifte som forsiktig vil sørge for å tørke behåen på mest skånsomt vis.

Ergo vil den komme til å forlenge levetiden på behåen, og du slipper å bekymre deg for at den skal miste fasong, og at brystene ikke skal bli holdt på plass som følge av for mye varmluft.

Ikke minst vil den sikkert være god å ha på kalde dager, tenk så fint å kunne starte en iskald morgen med en varm BH under blusen.

Fortsatt kun et konsept, ideutviklerne venter nå på en sponsor som kan bidra til å få produktet ut på markedet. Har du penger til overs, kan du melde din interesse på denne nettsiden.

Kilde: news.cnet.com

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer