Råtøff BH-tørker

Livet er for kort til å vente på at behåen lufttørkes.

Råtøff BH-tørker
Publisert

Alle gutter, klikk dere videre. Dette er dagens gladnyhet til alle jenter som nå er lut lei av å dra fram hårføneren hver gang de skal tørke behåen.

Og har du noen gang forsøkt å tørke behåen med en hårføner, vet du hvordan den kraftige varmlufta sliter på fasongen (for ikke å snakke om tørketrommelen!), noe denne BH-tørkeren er omhyggelig konstruert for ikke å gjøre.

Forsiktig tørking.

Den praktiske BH-tørkeren er fortsatt kun et konsept. Men planen er at den skal bruke en infrarød varmekilde og en stillegående vifte som forsiktig vil sørge for å tørke behåen på mest skånsomt vis.

Ergo vil den komme til å forlenge levetiden på behåen, og du slipper å bekymre deg for at den skal miste fasong, og at brystene ikke skal bli holdt på plass som følge av for mye varmluft.

Ikke minst vil den sikkert være god å ha på kalde dager, tenk så fint å kunne starte en iskald morgen med en varm BH under blusen.

Fortsatt kun et konsept, ideutviklerne venter nå på en sponsor som kan bidra til å få produktet ut på markedet. Har du penger til overs, kan du melde din interesse på denne nettsiden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer