Razer Megalodon: 7.1 lyd rett i øret

Perfekt headsett for gamere?

Megalodon skryter av å være de første 7.1 hodetelefonene på markedet
Megalodon skryter av å være de første 7.1 hodetelefonene på markedet Vis mer
Publisert

Selv om mange nå har receivere som takler surround i 7.1, er det - i hvert fall min ringe omgangskrets - få som faktisk har en stue med 7 høyttalere pluss subwoofer. Nå kan selvsagt det skyldes svært strenge/kjipe kjærester, men det er altså ikke alle som gidder å fylle stua med høyttalere.

Uansett grunn kan dette headsettet fra Razer gi deg lydopplevelsen du har savnet, der du sitter med Call of Duty i sene nattetimer. De lover deg nemlig 7.1 lyd rett i øret, sånn at du kan drømme deg helt bort i spillverdenen uten å forstyrre resten av familien.

Plug & pray?

Headsettet skal selvsagt fungere bra også til musikk, eller gamle spill hvor lyden kun er i stereo, men gullkornet er den virtuelle surroundlyden i 5.1 eller 7.1-modus.

l tillegg til at den medfølgende styringskontrollen lar deg velge mellom de ulike lydmodusene, bass og volum, har den også hurtigknapper for blant annet muting av mikrofonen og mikrofonstyrke. Vi liker også at du kan justere lydstyrken på de virtuelle surroundposisjonene individuelt, dermed bør det være enkelt å finne et oppsett som passer akkurat deg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer