Ryggvennlig sitteball

Z-Ball skal gjøre underverker for deg med vond rygg.

Ryggvennlig sitteball
Publisert

Det sies at 8 av 10 nordmenn vil få ryggplager en eller annen gang i livet. Ryggsmerter er med andre ord som den rene folkesykdommen å regne.

Hvis du er en av disse åtte nordmennene, har du helt sikkert forsøkt å følge en rekke råd der ute, med varierende hell og uhell. Du har kanskje forsøkt å endre på sittestillingen, og kanskje har du også forsøkt å bytte stol. Men har du forsøkt å sitte på en ball?

Vinner av årets design.

Designeren James Van Vossel mener i alle fall at Z-Ball skal kunne gjøre underverker for ryggen din, og han mottok nylig årets designpris for den runde stolen sin.

Den oppblåsbare ballen har tre støttehanker, og ballen vil sørge for at du får en ergonomisk riktig sittestilling, med støtte både for rygg og hofter.

Konstruksjonen vil gi deg riktig svai i ryggsøylen, og vil være mindre belastende ettersom du må bruke føttene i stedet for ryggmusklene for å holde deg oppreist.

Leke tullball?

Kanskje er det slik framtidas kontorstol vil se ut? I så fall kan stolene muligens komme til å skape litt ekstra liv og røre på arbeidsplassen – blir du lei av å sitte, kan den sikkert også brukes som kanonball.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer