Samsung Ultra Touch

Skal kombinere det beste fra to verdener.

Foto: Pressebilde
Foto: Pressebilde Vis mer
Publisert

Liker du både skyvemobiler og touch-skjermer er dette definitivt noe for deg. Samsungs nye Ultra Touch har nemlig begge deler og bør derfor være midt i blinken for de som ikke helt klarer å bestemme seg.

Valgmuligheter

Pekeskjermen lar deg se på video eller surfe i bredformat på nettet, mens det fremskyvbare tastaturet gjør det lett for kunden å kjenne seg igjen.

Legg forøvrig merke til at hele skjermen nå er i OLED, noe som gir svært god kontrast på skjermen selv i sterkt sollys. Samsung skryter også av at mobilen er enklere å bruke og forstå enn tidligere, og vi liker at alle menyvalgene du aktiverer via skjermen bekreftes med vibrasjon.

Heldigvis er det ikke bare utseendet som teller, her får du også et 8 megapikslers kamera, GPS og kjapt mobilt bredbånd (mer fakta lenger ned).

Mobilen kommer forøvrig med enten rød eller blå fargestripe (se bildene) og chassiet er børstet metall. Prisen er foreløpig ikke klar, men mobilen er i hvert fall ventet til Norge i mai måned.

Fakta:

Ultra Touch har mobil bredbånd på 7,2 mbps, firebåndsstøtte for gsm, tobåndsstøtte for 3g og kan tilkobles bluetooth 2.1 eller via usb 2.0.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.