Samsungs spillville mobiltelefon

Nokia slo alt annet enn telemarknedslag med sin N-Gage spillmobil. Nå prøver Samsung seg.

Samsungs spillville mobiltelefon
Publisert

Ære være de evige optimistene. Det er de vi har å takke for at vi ikke fortsatt sitter i en hule i fjellet, mens noen desperat forsøker å få den nye TV-en til å virke.

Problemet er bare at han ene som sa han kunne finne opp elektrisiteten ble steina ihjel da han snakka stygt om Oprah.

Samsung har ikke latt seg skremme av Nokias mislykka forsøk på å lage en vaskekte spillmobil, og ser faktisk ut til å trukket lærdom av det de fleste ikke kunne fordra med N-Gage: Designet.

SPH-B5200 ligner nemlig mer på en vanlig mobil, som dessuten har par magiske triks opp i ermet. For det første kan den gli ut i begge retninger. For det andre har den største flaten en skikkelig kontroller, som faktisk ser anvendelig og spillbar ut.

(Se store bilder av mobilen i to utslåtte varianter til venstre!)

Portabel spillmaskin i ene øyeblikket, telefon i neste. Hvis nå bare noen hadde hatt noe fornuftig å si hver gang de ringte, kunne dette vært nirvana.

Skjermen er på meget respektable to tommer, har QVGA-oppløsning, i tillegg til at telefonen har mp3-spiller og mulighet for å ta imot digital-TV via en DMB-mottaker (hvis teknologibransjen finner opp flere forkortelser nå kommer vi alle til å havne i helvete).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer