Ser rødt

Flytende fantasier til stua.

Ser rødt
Publisert

Kan det tenkes at designere i det store og det hele lever harmoniske liv, fordi de kontinuerlig kan forvandle mareritt og tvangstanker til design som er verdt å dø for, og således kvitter seg med bunnslammet i løpet av en arbeidsdag?

Sannsynligvis ikke, selv om bordet på bildet over kan være resultatet av drømmer så mørke at et sort hull i rommet framstår som en solskinnsdag på stranda.

Fransk blod?

Bordet er designet av den franske designeren John Nouanesing, og selv om hjemmesida hans forteller at han har brukt noe så trivielt som maling som inspirasjon, er det ikke så vanskelig å tenke seg bordet som rekvisitt i den ultimate splatterfilmen.

Eller på styrerommet til Idun når ketsjupkranglene virkelig tar av.

Nouanesing har foreløpig bare bordet liggende som en fil på PCen eller Macen sin, men det kommer til å bli en umiddelbar salgsuksess hvis noen klarer gjøre det like fysisk som stolkanten jeg dunket kneet borti i morges.

Kilde: Cribcandy

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer