Sjekk ut framtidsvasken

Styr varme og styrke med en metallkule.

Sjekk ut framtidsvasken
Publisert

Design fremfor brukbarhet er noe vi alltid setter pris på. Hva det enn er så trenger det ikke å gjøre så mye, så lenge den gir oss noe utenom det vanlige. Som for eksempel en temperaturmåler formet som Spongebob, eller en handlevogn med jetmotor – helt unødvendlig, veldig vakkert.

Så hva skjer hvis man tar det samme prinsippet og prøver å lage en vask. Designeren Smith Newnam gjorde et forsøk, og kom opp med denne ideen.

Vakker.

Det som nesten ser ut som et kunstverk i seg selv, er en vask som bruker en liten metallkule for å regulere varme og styrke på vannstrålen. Når kulen er i midten av sirkelen er kranen skrudd av, men når man flytter den over i rillene utenfor begynner vannet å renne. Desto lengre ut, desto mer vann.

For å styre varmen flytter man kulen til enten venstre eller høyre. I tillegg blir varmen på strålen vist med hjelp av LED-lys under det runde feltet i midten. Fargene rødt, hvitt eller blått representerer henholdsvis varmt, lunkent eller kaldt.

Mulige problemer.

Som sagt er dette fortsatt på design-stadiet, og det er ikke sikkert at den noen gang vil bli produsert. Noen endringer ville kanskje også vært nødvendig før den ble sendt ut i butikkene, for hva skjer vel hvis man mister metallkulen? Det virker ikke usansynlig at den vil være ganske glatt da man skal flytte den med nyvaskede hender.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer