Skittentøysvask-drømmen

Hadde det bare vært så enkelt.

Skittentøysvask-drømmen
Publisert

Blikket du kjenner i nakken akkurat nå er blikket fra den stappfulle skittentøyskurven, den som inneholder skitne klær som muligens stammer fra den tiden hvor det var vanlig å bruke hest og kjerre til butikken.

Ettersom det å vaske klær kun overgås av bestikksortering hva kjedsomhet angår, er det en god grunn til at de blir liggende. Electrolux sitt idelaboratorium har forstått dette, og hvilken fantastisk hverdag vi kan se fram til hvis prototypen av en skittentøyskurv som tar klesvasken blir realisert.

iTeit navn.

Den har riktignok fått det plagsomme navnet iBasket. Den brødskiva jeg har til høyre for meg nå? Det er en iBrødskive. Melka? Det er naturligvis iMelk.

iBasket er uansett langt smartere enn navnet tilsier.

Den sylinderformede kurven både lagrer og renser klærne. Tanken er at når skittenøyet når en bestemt vekt, begynner vaskingen automatisk. En innebygget luftrenser fjerner alle rester etter utroskapsaffæren tenniskampen forrige måned, og når den lydløse vasken er ferdig blinker tre LED-lys på bunnen av trommelen.

Internett!

Designer Guopeng Liang har selvfølgelig også flettet inn Internett i likningen. Du kan blant annet fjernprogrammere iBasket fra mobiltelefonen eller PCen på jobb, samtidig som de samme enhetene kan motta beskjed om at vasken er ferdig.

Sylinderen er laget av akrylisk glass og resirkulert aluminum, og har vanninntakk på toppen (takk, kjære leser, som gjorde oss oppmerksom på akkurat den saken). Hvor vidt den settes i masseproduksjon med det første er som vanlig et spørsmål om penger og teknologi, og, ikke minst, om hvor mange tryglende eposter Electrolux mottar fra desperate ungkarer som aldri oppholder seg i nærheten av en vaskemaskin.

Utfordring til leseren: iBasket har noen

Kilde: Born Rich

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer