Skittentøysvask-drømmen

Hadde det bare vært så enkelt.

Skittentøysvask-drømmen
Publisert

Blikket du kjenner i nakken akkurat nå er blikket fra den stappfulle skittentøyskurven, den som inneholder skitne klær som muligens stammer fra den tiden hvor det var vanlig å bruke hest og kjerre til butikken.

Ettersom det å vaske klær kun overgås av bestikksortering hva kjedsomhet angår, er det en god grunn til at de blir liggende. Electrolux sitt idelaboratorium har forstått dette, og hvilken fantastisk hverdag vi kan se fram til hvis prototypen av en skittentøyskurv som tar klesvasken blir realisert.

iTeit navn.

Den har riktignok fått det plagsomme navnet iBasket. Den brødskiva jeg har til høyre for meg nå? Det er en iBrødskive. Melka? Det er naturligvis iMelk.

iBasket er uansett langt smartere enn navnet tilsier.

Den sylinderformede kurven både lagrer og renser klærne. Tanken er at når skittenøyet når en bestemt vekt, begynner vaskingen automatisk. En innebygget luftrenser fjerner alle rester etter utroskapsaffæren tenniskampen forrige måned, og når den lydløse vasken er ferdig blinker tre LED-lys på bunnen av trommelen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer