Skjærefjøl for nettnarkomane

Endelig en riktig måte å lage mat på.

Skjærefjøl for nettnarkomane
Publisert

Det er to ting som forhindrer meg fra å bli en bra kokk med eget program på NRK på tirsdagene og potensial kandidat til Scandinavian Cooking på BBC Food: At skjærebrettet ikke viser bevegelige bilder, og at kokeboka altfor lett grises til av mel, fett, melk og sukker.

Nardo Designs "Digial Cutting Board" vet hvor skapet skal stå, og det vet veldig godt hvor kokeboka skal ligge.

Matnyttig.

En bøyelig LCD-skjerm i bunn viser oppskriftene under skjæreflaten, slik at du slipper å forholde deg til bløte papirsider med fettflekker i margen. Planen er at en også skal kunne laste ned oppskrifter fra matnettsteder slik at hele familien kan glede seg over uforutsigbare middagsmåltider og fars gjenglemte plaster i Waldorf-salaten.

Skjærefjøla er resultatet av designstudent Marc Nardangelis kreative hode, og han har også vært smart nok til å feste et par gummiføtter på undersiden av fjøla for å forhindre utglidning mens en tilberede oksefileten med skuffens skarpeste kniv.

Mer av det gode?

Et solid glasspanel beskytter LCD-skjermen samtidig som det muliggjør trykkfølsom navigering. To kromhåndtak på hver side av brettet gjør det enkelt å flytte fjøla, og hvis nå Nardangelig kan legge til en trådløs mottaker og full internettfunksjonalitet, og kanskje også en filmavspiller på toppen av det hele, kan vi bli stående på kjøkkenet hele kvelden hvis stemningen i stua er litt laber etter at du kom med visse påstander om kona som viste seg å være skilsmissegrunn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer