Snur tastaturet på hodet

Nå kan du snart lese bok med tastaturet.

Snur tastaturet på hodet
Publisert

Liker du lyden av klaprende taster? Det er i så fall et lydspor som snart kan gjøre deg like nostalgisk som lyden av gamle LP-plater. I alle fall hvis ideen om en bærbar PC med dobbel LCD-skjerm slår igjennom.

V12 har nå brettet ut en planskisse for hvordan den nye framtids-PCen, Canova, kan se ut. Opprinnelig var ideen tiltenkt de mer kunstneriske sjeler, men nå kan det se ut som om målgruppen har utvidet seg.

E-bok.

Den doble LCD-skjermen skal blant annet gjøre det lettere å lese på nett. Og ettersom e-boka ennå ikke har klappet til, er kanskje dette løsningen verden har ventet på?

Det trykkfølsomme tastaturet skal fungere som en vanlig skjerm. Og ved å rotere PCen, kan du altså få opp to sider samtidig.

Slik skal Canova kunne gi deg en mer eller mindre autentisk opplevelse av det å f. eks lese avisen. Du sveiper bare fingertuppen over skjermen for å bla over til neste side.

Komfort?

Spesielt behagelig kan det neppe være å taste på et tastatur som ikke gir etter for trykk. Men redningen skal være bruk av en trykkfølsom teknologi kalt haptic, da vil du f. eks kunne motta feedback i form av vibrering etc.

En annen praktisk løsning skal være at du i stedet for å bruke touch-metoden, heller kan snakke direkte inn via mikrofon.

Ifølge V12 er Canova ventet i salg i 2010.

Sjekk ut bildene til venstre!

Kilde: Laptopmag

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer