Snur tastaturet på hodet

Nå kan du snart lese bok med tastaturet.

Snur tastaturet på hodet
Publisert

Liker du lyden av klaprende taster? Det er i så fall et lydspor som snart kan gjøre deg like nostalgisk som lyden av gamle LP-plater. I alle fall hvis ideen om en bærbar PC med dobbel LCD-skjerm slår igjennom.

V12 har nå brettet ut en planskisse for hvordan den nye framtids-PCen, Canova, kan se ut. Opprinnelig var ideen tiltenkt de mer kunstneriske sjeler, men nå kan det se ut som om målgruppen har utvidet seg.

E-bok.

Den doble LCD-skjermen skal blant annet gjøre det lettere å lese på nett. Og ettersom e-boka ennå ikke har klappet til, er kanskje dette løsningen verden har ventet på?

Det trykkfølsomme tastaturet skal fungere som en vanlig skjerm. Og ved å rotere PCen, kan du altså få opp to sider samtidig.

Slik skal Canova kunne gi deg en mer eller mindre autentisk opplevelse av det å f. eks lese avisen. Du sveiper bare fingertuppen over skjermen for å bla over til neste side.

Komfort?

Spesielt behagelig kan det neppe være å taste på et tastatur som ikke gir etter for trykk. Men redningen skal være bruk av en trykkfølsom teknologi kalt haptic, da vil du f. eks kunne motta feedback i form av vibrering etc.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer