Solbriller med solceller

Effektive briller for gadgetnerden.

Solbriller med solceller
Publisert

Gjenbruk er in i disse dager. Verdensøkonomien stuper og moteløvene har allerede bekreftet at hullete bukser etc. er veldig pop akkurat nå.

Og er det noen som vil smile av forbrukersamfunnets store identitetskrise, så må det være de grønne foreningene rundt omkring. Vi kan allerede høre trampeklapp fra Bellona.

Lad med solbriller.

Designerne Hyun-Joong Kim og Kwang-Seok Jeong (trekk pusten), har laget brilleglass som suger til seg solenergi når du er ute og går.

Brillene er montert til en USB-kabel som lar deg lade alle dine favorittgadgeter, og du slipper dermed å bekymre deg for at iPoden plutselig skal bli sort eller at mobilen skal gå tom for strøm.

Vi synes dette konseptet var helt genialt, endelig kan solbriller gjøre mer enn bare å beskytte for UV-stråler – de kan også holde strålinga i mobilen i gang.

Liten utfordring.

Men problemet er selvsagt for oss her i nord. Bor du ved Middelhavet eller andre solfylte kontinent, ville de kanskje vært litt mer praktiske.

Å kave rundt med solbriller mens sluddet laver ned i vinterhalvåret, se'kke så bra ut ...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer