- Som et ekteskap

Guinness rekordbok har fått enda et bidrag.

- Som et ekteskap
Publisert

Snøen har stort sett ignorert store deler av Norge i år, og for mange oss er det like velsignet som en fridag i mai. For andre er det en katastrofe.

Når snøen først dukker opp en dag eller to gjelder det derfor å utnytte føret maksimalt. Hva er vel da mer logisk enn å lage et snowboard for to eller til og med tre personer?

Da Butch-man.

Brettet er designet av en amerikaner med det avisvennlige navnet Butch Brady, og ble som så mange andre ting i verden til som et resultat av at han "bare ville ha det litt moro".

Det nesten tre meter lange snowboardet - 2.92 meter, for å være nøyaktig - er ikke bare så langt at det har plass til både Brady og kameraten Eric Sweet (hvem er det som gir disse folka navn?!), det har også gitt den Idaho-baserte mannen plass i Guiness rekordbok.

Ekteskap?

Rekordbrettet står nok ikke i fare for å bli allemannseie med det første, for ifølge Brady er det et eneste stort kompromiss i bruk:

- Først føltes det som å kjøre ned et fjell i en kano uten åre, men etter noen turer gikk det et lys opp for oss begge. Du deler på pliktene, slik at det føles som et ekteskap. Du gir opp halvparten av kontrollen, og hvis det er et godt ekteskap krasjer du ikke, forteller brettkamerat Sweet.

Nettopp. Dette bare understreker poenget vårt, for så vidt vi vet er det ingen som står på ski eller snøbrett i fjellet for å leke mann og kone.

Trekant.

Brady har forsøkt å bruke det forvokste brettet både i kupert terreng og over hopp, men innrømmer at snille skråninger er stedet hvor det fungerer best.

Det den rastløse oppfinneren derimot har klart er å plassere tre personer på brettet, noe du kan se på videoen under. Hvis to personer på planken samtidig var som et ekteskap, antar vi at tre personer er det samme som en intrikat trekanthistorie bestående av utroskap, sjalusi og mordforsøk.

(Hvis ikke videoen under kommer opp på første forsøk, trykk "Refresh" i nettleseren.)

Kilde: Gizmodo

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer