- Som et ekteskap

Guinness rekordbok har fått enda et bidrag.

- Som et ekteskap
Publisert

Snøen har stort sett ignorert store deler av Norge i år, og for mange oss er det like velsignet som en fridag i mai. For andre er det en katastrofe.

Når snøen først dukker opp en dag eller to gjelder det derfor å utnytte føret maksimalt. Hva er vel da mer logisk enn å lage et snowboard for to eller til og med tre personer?

Da Butch-man.

Brettet er designet av en amerikaner med det avisvennlige navnet Butch Brady, og ble som så mange andre ting i verden til som et resultat av at han "bare ville ha det litt moro".

Det nesten tre meter lange snowboardet - 2.92 meter, for å være nøyaktig - er ikke bare så langt at det har plass til både Brady og kameraten Eric Sweet (hvem er det som gir disse folka navn?!), det har også gitt den Idaho-baserte mannen plass i Guiness rekordbok.

Ekteskap?

Rekordbrettet står nok ikke i fare for å bli allemannseie med det første, for ifølge Brady er det et eneste stort kompromiss i bruk:

- Først føltes det som å kjøre ned et fjell i en kano uten åre, men etter noen turer gikk det et lys opp for oss begge. Du deler på pliktene, slik at det føles som et ekteskap. Du gir opp halvparten av kontrollen, og hvis det er et godt ekteskap krasjer du ikke, forteller brettkamerat Sweet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer