Sony BDP-S470 og S570 er klare for 3D

2010 ser ut til å bli året 3D blir allemannseie, her er de to første fra Sony.

Endelig sier vi, men husk at utvalget av 3D-klare Blu-ray spillere vil eksplodere dette året. Foto: Sony
Endelig sier vi, men husk at utvalget av 3D-klare Blu-ray spillere vil eksplodere dette året. Foto: Sony Vis mer
Publisert

I likhet med de andre store produsentene har også Sony lagt sin elsk på 3D-teknologien, og det er allerede ventet at oppgraderingen som gir Playstation 3 3D-mulighet vil komme til sommeren.

Men ikke alle orker å ha en støyende spillkonsoll som hjernen i hjemmekinoen, og tilhører du den gruppen kan du heldigvis puste ut. Nå kommer nemlig lanseringene på rekke og rad, og først ut er Sony BDP-S470 og S570.

Merk deg at S470 er 3D-klar. I praksis vil det si at selve 3D-funksjonaliteten først vil bli tilgjengelig via en softwareoppdatering som ventes til sommeren.

Husk imidlertid at også TV-en din må være 3D-klar, og ja; du må også bruke 3D-briller for å kunne nyte godt av 3D-effektene. Sonys spiller krever forresten Active Shutter-briller som skal gi 3D-opplevelse i full 1080p HD-oppløsning (mer om dette og HDMI-versjon nederst i saken).

Sony BDP-S470: Den billigste

Veiledende pris ved lansering i april vil være 2.300 kroner, og da får du altså en godt spekket spiller:'

• 3D-klar, softwareoppdatering sommeren 2010• Monolithic Design som gir unik stil til oppholdsrommet• Internett-TV-tjenester med BRAVIA Internet Video• Kun kablet nettverk, men trådløs tilgang til internett kan fås ved å kjøpe en adapter i tillegg• USB-inngang for film (skal støtte DivX HD og MKV-formatet) og musikk• Søk etter film-, skuespiller- og regissørlister med Entertainment Database Browser fra Gracenote®• Kan fjernstyres via iPhone eller iPod touch

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.