Sprellemann på sykkeltur

elliptiGO får fram det lealause i deg.

Sprellemann på sykkeltur
Publisert

Vi har sett det før og vi ser det igjen og igjen. De vrir og tøyer på sykkeldesignet og den ene ideen slår den andre fullstendig i hjel. Denne gangen kan det se ut som at designpanelet som ellers ivaretar estetikken, har tatt ferie.

Men selv om elliptiGO vil få deg til å ligne en galning som nettopp har funnet hullet i fengselscella, skal den visstnok være et støttehjul for folk med slitte knær.

Er du av typen som aldri helt klarer å bestemme deg for hvilken aktivitet du egentlig vil satse på, som tenker ski når du sykler og løping når du går på ski, vil du komme til å fryde deg over at elliptiGO lar deg kombinere alle tre – og dét i en eneste bevegelse.

Elliptisk inspirert.

Har du noen gang vært innom et treningssenter i løpet av de siste tiårene, kan du ikke ha unngått og fått øye på de elliptiske treningsapparatene. De som får deg til å rygge tilbake og over den magiske dørterskelen igjen, for så å slå fast en gang for alle at folk som trener er gale folk.

De bevegelsene får deg rett og slett ikke til å se veldig smart ut. De får deg til å ligne en sprellemann med tråd i hodet, og elliptiGO, som nå lar deg utføre de samme sprelske bevegelsene i full offentlighet mens den driver deg framover, vil ikke gjøre saken noe bedre.

Skjønnhetstyranni.

Men hva gjør en vel ikke for skjønnheten. elliptiGO lover deg sterke muskler både i bein og rumpe, og når den i tillegg sparer rygg og knær er vel sykkelen snart allemannseie.

Akkurat når elliptiGO vil være til salgs er ikke godt å vite. Men skulle den vise seg å slå an og kanskje attpåtil bli konkurransesykkel i Tour de France, skal jeg også begynne å følge med på det sykkelrennet.

Sjekk ut video:

Kilde: elliptigo

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer