Sprellemann på sykkeltur

elliptiGO får fram det lealause i deg.

Sprellemann på sykkeltur
Publisert

Vi har sett det før og vi ser det igjen og igjen. De vrir og tøyer på sykkeldesignet og den ene ideen slår den andre fullstendig i hjel. Denne gangen kan det se ut som at designpanelet som ellers ivaretar estetikken, har tatt ferie.

Men selv om elliptiGO vil få deg til å ligne en galning som nettopp har funnet hullet i fengselscella, skal den visstnok være et støttehjul for folk med slitte knær.

Er du av typen som aldri helt klarer å bestemme deg for hvilken aktivitet du egentlig vil satse på, som tenker ski når du sykler og løping når du går på ski, vil du komme til å fryde deg over at elliptiGO lar deg kombinere alle tre – og dét i en eneste bevegelse.

Elliptisk inspirert.

Har du noen gang vært innom et treningssenter i løpet av de siste tiårene, kan du ikke ha unngått og fått øye på de elliptiske treningsapparatene. De som får deg til å rygge tilbake og over den magiske dørterskelen igjen, for så å slå fast en gang for alle at folk som trener er gale folk.

De bevegelsene får deg rett og slett ikke til å se veldig smart ut. De får deg til å ligne en sprellemann med tråd i hodet, og elliptiGO, som nå lar deg utføre de samme sprelske bevegelsene i full offentlighet mens den driver deg framover, vil ikke gjøre saken noe bedre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer