Stol for zoombier

Len deg fram til drømmeland.

Stol for zoombier
Publisert

Det er ikke så lett å sitte og sove samtidig. Helt siden vi kom sklidende ut fra mors vegger har vi lært oss at soving er noe som foregår på flatt underlag.

Men sannheten er at vi foretrekker fosterstillingen, også ute i det fri. Og det må være noe sånt designeren av denne helt unike stolen har tenkt, den er nemlig konstruert etter favorittstillingen vår.

Stolen skal være utstyrt med en funksjon som gjør at den skiller ulike brukere fra hverandre. Ved hjelp av et enkelt fingeravtrykk vil stolen automatisk justeres etter kroppsfasongen, slik at du får den perfekte støtten.

Behagelig.

Selve posituren kan vel minne litt om den du finner på lesesaler rundt omkring, men i motsetning til harde benker så vil du her få en myk landing.

Folk fra utsiden vil kanskje begynne å synge at marsboere er så søte når de sover, men hvem bryr seg vel om fasaden. Dette ser riktig så behagelig ut.

Vi håper virkelig at disse stolene vil komme i produksjon, i så fall skal vi sende inn en søknad til sjefene her på huset.

En liten høneblund midt på dagen gjør som kjent underverker for effektiviteten. Kilde: coolest gadgets

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer