Større og bedre e-papir

Fleksibelt e-papir fra LG.Philips med høy oppløsning.

Større og bedre e-papir
Publisert

LG.Philips har annonsert at de vil vise frem et elektronisk papir på årets CES-messe i Las Vegas med oppløsning på imponerende 1280 x 800 piksler.

Papiret har en størrelse på 14,3 tommer (ca. et A4-ark) og er i stand til å vise 16.7 millioner farger. Det er ekstremt tynt og kan bøyes uten at bildet som vises tar skade. I følge selskapet selv finnes det ingen andre e-papir på samme størrelse som kan vise til like høy oppløsning.

En av fordelene med e-papir er at det kun bruker strøm når bildet endres. Dermed trenger du ikke bekymre deg for at batteriet skal lades ut når du er på reisefot.

Vi er altså et skritt nærmere å kunne lese e-aviser og e-magasiner på bussen på vei til jobb, men siden all denne utviklingen foregår i Korea, kan det ta en stund før vi får se ett fungerende eksemplar i levende live.

Men hvis du har planer om å besøke årets CES-messe i Las Vegas som starter 7. januar, er det bare å stikke innom LG.Philips for en liten titt.

Kilde: techon nikkeibp

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer