Superbil tatt på tape

Konseptbilen til Audi er i ferd med å bli veldig virkelig. Beviset finner du her.

Superbil tatt på tape
Publisert

Vi vet ikke så mye mer om biler enn at hvis noen tilbyr seg å kjøre oss til postkassen vår 75 meter unna leiligheten, sier vi naturligvis ja takk, bukker, og setter oss i bagasjerommet.

Vi vet derimot litt om pene ting, og Audi R8 vil sannsynligvis bli omtrent like attraktiv som tanken på en åtte ukers ferie på Bahamas.

Fra rykte til noe å frykte.

Bilen har eksistert på rykte- og bilmessestadiet i flere år, og den utgaven som er i ferd med å materialisere seg er en slags kloning av konseptbilen Le Mans Quattro — som er bilen du ser øverst og i bildespesialen til venstre. Den ser ut som en Audi TT som har forspist seg på prestasjonsfremmende midler, og er omtrent like aggressiv som en boler på byen.

Trykk på de små bildene til venstre for å se STORE bilder av superbilen!

Videoen nedenfor viser altså en autentisk R8, snikfilmet mens Audi tok den noen runder på den beryktede Nurburgring-banen. Der det finnes noen som puster, finnes det også noen med videokamera — og internettforbindelse.

Masseproduksjon.

Audi R8 skal settes i serieproduksjon, og vil minne mye om et annet kunstverk laget for veien, Lamborghini Gallardo. Den har blant etterapet deler av rammeverket, og også motoren blir en modifisert (les: redusert) utgave av Gallardos fem-liters V10, som yter heidundrandes 450 hestekrefter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer