Sveiv deg tørr

Nå ser enden lys ut.

Sveiv deg tørr
Publisert

Er du en tankefull person som liker å betrakte verden fra ditt eget perspektiv, sittende på en benk ute i det fri og bare nyte det å kunne iaktta tilfeldig forbipasserende?

Men så opplever du kanskje gang på gang at det ikke finnes et eneste tørt ståsted for dine skjeve, filosofiske funderinger – fordi stambenken din er full av vann?

Kinkig.

Det er rett og slett en litt kinkig situasjon å sette seg ned noen minutter, for så å senere kjenne at hele stumpen har blitt gjennomvåt og isende blå.

Ikke minst er det litt småkjipt når de minste barna begynner å peke mot den våte flekken og ler høyt, mens de videreformidler observasjonen så høyt de bare kan, til den søte moren sin.

Håp.

Men framtiden kan altså se lys ut. Også for deg som har en drøm om å la tankene strømme, like etter den siste regnskuren.

Sveiv.

En benk med samme patent som tredemøllene vil sørge for at du alltid kan sitte ned på en knusktørr flate.

Du bare sveiver vekk den våte overflaten, slik at de våte dråpene heller mot bakken heller enn buksa. Og vips, så kan du benke deg.

Nå håper vi at alle landets benker snart vil byttes ut. Med det kraftige regnskyllet vi stadig opplever, ville jo dette også vært en aldri så liten boost for den norske bicepsen.

Kilde: Yankodesign

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer