Sveiv deg tørr

Nå ser enden lys ut.

Sveiv deg tørr
Publisert

Er du en tankefull person som liker å betrakte verden fra ditt eget perspektiv, sittende på en benk ute i det fri og bare nyte det å kunne iaktta tilfeldig forbipasserende?

Men så opplever du kanskje gang på gang at det ikke finnes et eneste tørt ståsted for dine skjeve, filosofiske funderinger – fordi stambenken din er full av vann?

Kinkig.

Det er rett og slett en litt kinkig situasjon å sette seg ned noen minutter, for så å senere kjenne at hele stumpen har blitt gjennomvåt og isende blå.

Ikke minst er det litt småkjipt når de minste barna begynner å peke mot den våte flekken og ler høyt, mens de videreformidler observasjonen så høyt de bare kan, til den søte moren sin.

Håp.

Men framtiden kan altså se lys ut. Også for deg som har en drøm om å la tankene strømme, like etter den siste regnskuren.

Sveiv.

En benk med samme patent som tredemøllene vil sørge for at du alltid kan sitte ned på en knusktørr flate.

Du bare sveiver vekk den våte overflaten, slik at de våte dråpene heller mot bakken heller enn buksa. Og vips, så kan du benke deg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer