Tandem-paraplyen er så nusselig

Ok, vi beklager den overskriften.

Tandem-paraplyen er så nusselig
Publisert

Nyforelska par kan få verden til å rase sammen på to sekunder hvis de blir observert nussende og kyssende og kosende av et ektepar som for lengst er ferdig med nyforelskelsen. Det er derfor folk flest synes nussingen er så provoserende: Den minner dem om det som en gang var men som ikke lenger er, og det svir.

Denne paraplyen gjør ikke situasjonen bedre.

Dobbel dose.

Tandemparaplyen er designet av Jasmine Rasnahan, som sikkert nylig har funnet seg sjæreste. Det er det eneste som kan forklare tvillinghåndtakene, som nok ikke er helt uten praktiske ulemper.

Kjærestepar som befinner seg i ulik ende av høydeskalaen vil nemlig slite med å finne et fornuftig grep på paraplyen, som vil skråne til ene siden hvis begge skal holde i håndtaket. Det gjør i det minste at regnet sklir av paraplytoppen.

Paraplyen befinner seg foreløpig på forsøksstadiet, og der kan det godt være den forblir en stund. Nyforelska kjærester sliter som kjent med å få tid til så mye annet enn hverandre.

Kilde: Gizmodo

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer