Tastatur med ny dimensjon

Nå kan du få kjenne på teknologien. I ordrett forstand.

Tastatur med ny dimensjon
Publisert

Hittil har det å saumfare nettet kun gitt oss en blafrende forestilling av virkeligheten i form av todimensjonale skjermbilder.

Men dersom Jonathan Lucas sitt revolusjonerende design blir virkelighet, kan verdens kontorlandskap snart se mer levende ut enn vi noen gang hadde drømt om.

Opp av dage.

Den helt spesielle matta, som minner om et tastatur, vil transformere informasjonen fra skjermbildet og gjøre den om til 3D. Denne hoderystede forandringen skjer ved hjelp av magneclay, et oljebasert stoff som reformeres gjennom magnetiske og elektriske bevegelser.

Resultatet er at du i stedet for bare å kunne se, nå også kan få røre. (Sjekk bildene til venstre!)

Du kan f. eks stryke over kjendisfjes og stikke fingeren i andres nese. Vi ser for oss at dette ellers kan skape uante muligheter for en nettindustri hvis navn ikke skal nevnes.

Stemmetransformator.

Tastaturet skal også ha en innebygget mikrofon som gjør at du kan glemme alt du har lært om touch-metode. I stedet vil stemmen din kunne transformeres til lesbare tegn som vil flyte over tastaturet i ekte 3D.

I det hele tatt et produkt som sikkert vil bli godt tatt imot av Hjelpemiddelsentralen. Både på den ene og den andre måten.

Kilde: Yankodesign

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer