Tokyoflash lar deg bestemme

Vår japanske favorittbutikk lar kundene bestemme hva de skal produsere.

Tokyoflash lar deg bestemme
Publisert

Vi har laget utallige artikler om de sinnsyke, men spektakulære klokkene til Tokyoflash de siste årene, og når de nå utvider vareutvalget sitt til også å gjelde MP3-spillere er det på tide med en ny.

12 konsepter

På sin egen nettside er det nå lagt ut 12 konsepter, hovedsaklig av klokker du bærer som et smykke rundt halsen. Men i tillegg er alle også utstyrt med blåtann-funksjon som gjør du at du kan koble dem til mobiltelefonen eller PC-en din uten kabler.

Dermed er det bare å plugge i øreproppene og bruke dem som et handsfree-sett, eller til å styre MP3-spilleren du har på mobilen din.

Men Tokyoflash hadde ikke vært så populære hvis de ikke hadde vært så gode til å gi kundene nøyaktig hva de vil ha. Derfor får alle som klikker seg inn på nettsiden deres mulighet til å si nøyaktig hva de mener.

Du kan gi de ulike modellene karakter fra 1 til 5, og kan i tillegg utdype hva du ikke liker med den aktuelle modellen, eller hva du selv ville ha gjort annerledes.

Den eller de modellene som blir best mottatt av publikum vil bli satt i produksjon, og du får selvfølgelig se dem alle i bildespesialen vår - deretter kan du dra rett til Tokyoflash og stemme på din favoritt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer