Tom Cruise ville elsket Stratocruiser

Mye penger, mye tid, mye luft, mye gøy.

Tom Cruise ville elsket Stratocruiser
Publisert

Ordet "Zeppelin" assosieres veldig ofte med en veldig bra ting (Led Zeppelin) og en veldig dårlig ting (zeppelineren Hindenburg - luftskipet som traff bakken på spektakulært vis for mange herrens år siden).

Stratocruiser-konseptet forsøker å fornye begrepet. Er verden klar for en livsstils-zeppelin? Tja, det kommer vel an på hvilke celebriteter som er om bord hvis den styrter.

Til værs.

Designet kommer fra Michael J. Brown og Tino Schaedler, og er en vill idé for et svært luksuriøst og svært heliumfylt opphold blant skyene. Hvis ikke du tror på etterlivet har du sjansen til å oppleve noe himmelsk her.

Innimellom de vidlløftige vyene til designerne, hvor det heter ting som "Stratocruiser tilbyr korte, fornyende reiser for den verdensvante reisende" og "som moderne nomader kan vi igjen nyte det å reise", finner en minst like vidløftige planer om hvordan luftskipet skal innredes.

Strikkhopp.

Det vil blant finnes spa-behandling, bibliotek, en luft-terasse med tilhørende minibasseng, en passe stor restaurant med, rimeligvis, ganske god utsikt, private suiter, kjøkken med full stab, og en hus-DJ som kan spille opp til moderne dans mens sola senker seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer