TomTom for iPhone

Endelig en god GPS på iPhone?

Er dette GPS-en du har ventet på? Bilde: TomTom
Er dette GPS-en du har ventet på? Bilde: TomTom Vis mer
Publisert

Det er ikke bare vi som liker GPS-modellene til TomTom, også i det store utlandet blir de ofte regnet som det beste alternativet. Alle våre tester av GPS-er får du her!

Endelig til iPhone

TomTom har lenge hatt PDA-versjoner til Windows mobile-telefoner, men det er altså først nå med det nye OS3-operativsystemet at den kommer på iPhone.

Her får du altså TomToms navigeringsløsning med stemmeveiledning, og mulighet til å kjøpe nasjonale og internasjonale kart.

Selve TomTom-appen vil snart kunne lastes ned fra AppStore, men for fullt utbytte av GPS-en bør du også investere i hele settet.

Car-kit

Det kanskje viktigste med det spesiallagde iPhone-festet er at det forsterker GPS-signalet slik at dekningen blir bedre, og at du kan vri den i landskapsmodus om du ønsker det.

Du kan forøvrig velge om du vil feste bilholderen i vinduet eller på dashbordet, og i tillegg til at iPhonen lades mens du kjører; kan du også overføre musikken din til bilstereo-anlegget via lydutgangen i bilholderen.

Prisen er foreløpig ikke klar, og siden TomTom er kjent for å ta seg godt betalt bør du også vurdere alternativene før du bestemmer deg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer