Trenger du kroppskontakt?

Borrelås er løsningen!

Trenger du kroppskontakt?
Publisert

Du har sikkert sett det klassiske trikset med en mann kledd i bare borrelås kaste seg mot en tøytrukket vegg, og ritsj – så sitter han fast. Skammelig morsomt.

Nå har ideen blitt brukt på et litt mer folkelig design. Noe så enkelt som en hettegenser.

Sticky!

Genseren består av haugevis av ulike typer borrelås, sydd sammen for å gi deg størst mulighet for å feste deg til ulike materialer. En genser på trikken, en lue i skibakken eller en ullbikini (tja, hvorfor ikke) på stranden. Du kommer til å bli en magnet for tøystoffer hvor enn du går!

Spørsmålet er såklart hvor godt borrelåsene egentlig fungerer, men med tanke på at det ser ut til å være en mengde ulike typer borrelås, burde det gå greit. Den sikreste måten er selvfølgelig å kjøpe inn identiske gensere til både deg og dine venner, så dere kan løpe mot hverandre og sitte fast så mye dere bare vil.

Problemet med hele borrelåsdrømmen er at produktet fortsatt bare er et konsept. Fram til den kommer i produksjon får du klare deg med vanlige gensere. Sånne som ikke setter seg fast...

Kilde: Yanko Design

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer