TV-skapet du drømmer om

Har du brukt opp arveforskuddet på en gigantisk 50-tommer? Her er løsningen.

TV-skapet du drømmer om
Publisert

Selv om de fleste flatTV-eiere elsker å vise fram sin nye 40 eller 50-tommers herlighet, ja så finnes det faktisk noen som er av den diskrè typen.

Dette TV-skapet er i så fall midt i blinken for dem.

Et trykk og du er hekta.

Når svigermor er på besøk vil hun alså ane fred og ingen fare. Alt hun får se i godstua er nemlig det nye glasskapet med vinglassene og premiesamlingen din.

Etter at svigers har tuslet hjemover med de tørre kakene sine, er det imidlertid bare å invitere kompisgjengen på filmkveld og lene seg godt tilbake i godstolen.

Når alle er på plass trykker du bare en gang på fjernkontrollen, og vips så vil din nye HD-klare 50-tommers flatTV vris diskrèt ut av skapet.

Trykk på videoknappene til venstre så ser du nøyaktig hva vi mener. PSST: Jo kjappere bredbånd du har, jo høyere tall bør du velge - da får du nemlig best kvalitet på videoen:-)

Herlig ikke sant?

Prisen på kabinettet er foreløpig ukjent, men vår leser Reidar klarte i hvert fall å finne mer info. Kabinettet heter Las Vegas Hi-Fi og du finner mer info her!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer