Veggpryd for stilletthæler

Når du vil sko deg på designet.

Veggpryd for stilletthæler
Publisert

Å lete etter den perfekte skohylle er som å lete etter nåla i høystakken. I hvert fall hvis du har flere enn åtte par, noe de fleste jenter har.

Jenter får aldri nok av dem, fru Beckem er vel et stjerneeksempel med sine åtte tusen par. Men de fleste har nok også sett utfordringene som melder seg etter hvert som fjellet vokser: Hvor skal vi gjøre av dem?

Designet fra Mashallah vil nok få enhver skoentusiast til å trippe av glede. Ikke bare vil vegghylla sette skoene i system, den vil også gjøre det mye enklere å vise frem alle skoene som aldri har vært i bruk.

Kunst.

Alle vet jo at kvinner putter pengene sine i nye sko mye raskere enn de rekker å putte føttene sine i dem. Med denne blir det i det minste mulig å vise dem fram som kunstverk.

Hylla er spesialdesignet for lange stiletter og har i tillegg plass til veldig mange par. Kunstneriske spirer vil kanskje ha flere hyller, en vegg for røde lakksko, den neste for de sorte, osv.

Den lille stjerna med designet må nok være lukta.

Kilde: mashallahdesign

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer