Vekk opp bicepsen

Gjør hver morgen til en morgen du kan være stolt over.

Vekk opp bicepsen
Publisert

Proporsjonalt med at vektpila blant verdens innbyggere stadig beveger seg i høyre retning, vokser ambisjonene hos folk flest:

I morgen starter det gode liv. Colaen skal byttes ut med flaskevann og vi skal knaske grønnfôr heller enn potetchips. Vi skal ankomme jobblokalene med en gnistrende ansiktsfarge og hyperventileringen idet vi kommer skal avdekke vår rykende ferske joggetur.

I morgen.

Zoombie.

Men når vekkerklokka begynner å ule klokka null syv morgenen etter, vil gårsdagens planer i stedet fortone seg som ren idioti fra din side. Øynene er like smale som tannpirkere og kroppen kjennes ut som en tung sekk der hovedutfordringen er å trille den ut av senga for å slå lyden ut av udyret og slumre videre.

Vel. Nå er det designet en ny vekkerklokke som vil sørge for først å pushe deg ut av senga med en grusom lyd, for så å kreve at du tar 30 rep på strak arm før klokka stilner.

Frisk start.

Med andre ord den perfekte oppvåkning for alle dem som går rundt og ruger på ideen om å starte et nytt og sunnere liv.

Deler du seng kan du jo eventuelt kaste den manual-formede vekkerklokka over til samboeren, slik at han kan få ta seg av gymnastikken om du skulle være for slapp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer