Verdens tynneste LED TV?

Gjør selv fotomodeller misunnelige...

Verdens tynneste LED TV?
Publisert

Design blir stadig viktigere i kampen om kundene, og i de siste årene har Samsung fått mye velfortjent skryt for å være blant de beste i klassen.

I år har det spesielt vært LCD TV-ene med LED-kantbelysning som har fått kundene til å dra kredittkortet, for med en dybde på rundt 3 cm er Samsungs LED TVer noe av det slankeste som finnes på markedet akkurat nå.

Test av Samsungs 6000 og 7000-serie får du her!

Men det som er bra for Samsung er selvsagt en torn i øyet hos konkurrentene, og vi tipper derfor champagnekorkene spratt hos erkekonkurrenten LG når de klarte å krympe livvidden i TV-verdenen ytterligere.

2,6 cm!

I følge Gizmag er deres nye 42-tommer kun 2,6 cm dyp, eller omtrent halvparten av hva TV-ene til LG hadde som dybdemål i forrige generasjon. Merk deg at det fortsatt er LCD TV-er med LED-kantbelysning vi snakker om, så selv om det strengt tatt er få millimeter man kutter med så er det likevel imponerende.

TV-en vil bli vist for publikum for første gang under CES-messen i januar måned.

Ikke glem!

Grunnen til at produsentene klarer å lage TV-ene så tynne er som sagt at de benytter seg av LED-teknologien kalt Edge-LED, der LED-diodene er festet i TV-rammens ytterkant.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer