Vi synes Ford Synus ser bra ut

Sikker som banken. Ikke nettbanken, men den vanlige banken.

Vi synes Ford Synus ser bra ut
Publisert

Apokalypsen henger over oss. Jeg kan tydelig se hvitkledde engler som sitter og venter utenfor stuevinduet, og det skyldes ikke bare at jeg stilte opp som frivillig for å teste Peppes nye fleinsopp-pizza.

Synus synes.

Ford er ikke nødvendigvis et firma vi assosierer med nytenkning og innovasjon, men med Synus har de forårsaket hjertebank og varme følelser. For en deilig doning.

Som hos så mange andre bilprodusenter, leker designere og ingeniører seg vilt og hemingsløst når A4-menneskene har gått hjem for dagen. Synus er resultatet av en en slik lek.

Safe-modus.

Den omtales uten blygsel og bekymring som et rullende urbant kommandosenter, og skal være stedet hvor du søker dekning dagen etter at George W. har tirret iranerne og iranerne har tirret George W. slik at begge veltet over kontrollbordet og traff Den Store Røde Knappen.

Bilen kan plasseres i såkalt "sikker modus" mens den er parkert, noe som vil senke ned beskyttende skodder over alle rutene. De små vinduene på sidene og i taket er skuddsikre, og kan heller ikke åpnes. Sikkerhetspreget understrekes av at bakdøren har en åpne- og lukkemekanisme som likner mistenkelig mye på det Egon Olsen brukte store deler av sin karriere på å dirke opp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer