WallyIsland er ei flytende øy

Denne båten har alt, og da mener vi alt.

WallyIsland er ei flytende øy
Publisert

Hvis du har ei ekstremt feit lommebok er sjansen stor for at du har hørt om Wally, et selskap som har spesialisert seg på luksusbåter og vanvittig dyre yachter. Vi har tidligere skrevet om luksusyachten Wallypower 118, og nå er selskapet på banen igjen med en ny, flytende superdoning.

WallyIsland er riktignok bare tegninger på papir enda, men det hindrer oss ikke fra å ta en sniktitt på hvordan fremtiden vår eventuelt kan se ut dersom vi vinner en heftig sum i Lotto.

Velg og vrak.

Du kan selv bestemme hvordan megayachten skal se ut når du bestiller, og du har en haug av goder å velge mellom.

For eksempel kan du be om å få laget en fotball- eller tennisbane på dekk, bygge landingsplass for helikopteret ditt, eller gå for en skog med palmer og en oase i midten.

Et gigantisk basseng er nok heller ikke å forakte, og bak på yachten kan du oppbevare en rekke mindre seilbåter som du kan heise ned ved hjelp av ei kraftig kran.

Her er det bare lommeboka som kan stoppe deg, og har du penger nok kan du gå for hele pakka og litt til. Skipet er designet for å få plass til så mye stæsj som mulig på dekk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer