WOW: Dette er en helt ny TV fra LG

Har det klikket for den koreanske giganten?

Denne kommer nok som en overraskelse... Foto: Produktbilde
Denne kommer nok som en overraskelse... Foto: Produktbilde Vis mer
Publisert

Etter snart 10 år med stadig flatere, større og mer avanserte TV-er, var vi helt sikre på at den gamle billedrørsteknologien var død og begravet. Ikke så rart kanskje, det har vel ikke blitt solgt en ny billedrørsTV i Norske butikker på flere år.

Og helt ærlig; du skal være ganske sær hvis du har lyst til å bytte tilbake til en TV som ikke takler høyoppløst innhold.

Enig eller uenig? Del det med oss i debatten!

Men ikke alle, for denne LG-modellen er altså splitter ny.

Retromodellen The Serie 1

Vel, nærmere retro kommer man jo ikke, og vi tipper sentimentale designguruer gladelig vil selge en nyre for å kunne vise fram denne i showrommet sitt.

Dessverre må de nok vente litt til, for foreløpig er TV-en kun til salgs i Korea. Siden prisen ikke er på mer enn 214 dollar, skal du ikke se bort fra at noen kreative sjeler vil prøve å bestille en.

Bortsett fra det nusselige utseendet er det strengt tatt ikke så mye å skryte av. Selve TV-en er ikke på mer enn 14-tommer, og den er også tro mot det gamle TV-formatet. Her kan du nemlig glemme widescreen (16:9), men må nøye deg med 4:3 format, som kan veksle mellom farger og sort/hvit-bilder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.