WoW: Sound Blaster World of Warcraft

Vi tipper spillnerdene vil kjenne sin besøkelsestid.

Oboy - nerdene vil elske dem.
Oboy - nerdene vil elske dem. Vis mer
Publisert

Branding er en gammel suksessformel som fortsatt duger, og Creative kommer neppe til å trå feil med sitt åpenlyse frieri til Word of Warcraft-fansen.

Spør du oss ser nemlig dette svært bra ut, og vi har ikke prøvd spillet en gang...

Men hva får du egentlig?

To versjoner

WoW-settet kommer i en trådløs utgave, og en klassisk med ledning. Prisen vil være cirka 1590 for den trådløse, og 1190 for modellen med ledning, og siden spesifikasjonene ellers være like kan du altså spare 400 kroner om du går for billigste altternativ.

Harrytassene dere ute vil elske RGB LED-lampene i ørestykkene, som kan hoste opp hele 16 millioner belysningsfargealternativer. Ikke helt nødvendig når du sitter helt alene på gutterommet altså, men følelsen av at du blinker som et juletre kan kanskje være verdt det? Du får også med utbyttbare hodesettlinser med Horde- og Alliance-logoer.

Det er imidlertid et par gullkorn her også. For det første får du spesiallagde stemmeforvalg (VoiceFX) i World of Warcraft-temaet, som altså skal få stemmen din til å høres ut som karakterene i spillet. Det tipper vi mange vil like. Programvaren fungerer forøvrig både på PC og Mac, og kan lastes ned her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.