Xbox 360 Laptop mk2 er grønn

Og gjør oss grønn av misunnelse.

Xbox 360 Laptop mk2 er grønn
Publisert

Ferie er fint, men selve konseptet har én vesentlig svakhet: Det er ikke uten videre mulig å sitte på hytta og spille Xbox 360. For det første har TVen stått på samme sted i tretti år, og ser ut som den ble bygget en gang like etter krigen. For det andre skal alltid de andre se på noe annet.

Kompakt.

Xbox 360 Laptop mk2 er løsningen på alle dine problemer. Ok, det fjerner ikke det stygge utslettet du oppdaget i går, men den løser alt det andre du sliter med.

Det er noen gira journalister hos teknobloggen Engadget som står bak mesterverket, og vi er tilbøyelig til å si at den ser penere ut enn originalen. De grønne detaljene vil kanskje ikke falle i like god jord hos alle, men ettersom grønt dominerer Xbox-logoen er det et, eh, logoisk trekk.

Kassen er som bildene til venstre redesignet fullstendig sammenliknet med den hvite vi kjenner fra før, og skjermen er bygget naturlig inn i chassiset, i motsetning til løsningen vi skrev om i går.

Skjerm med sjarm.

Skjermen er 17 tommer stor og har en oppløsning på 1280x768, som altså er uhyggelig nærme 720p-oppløsningen du finner på de fleste 360-spillene. Du kan fortsatt sende videosignalet til en ekstern skjerm via VGA, komponent eller kompositt, så boksen er ikke ubrukelig i stua der du har 50-tommeren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer