2 plass: Garmin Nüvi 760 / 770

En meget sterk andreplass i denne stortesten.

Foto: Per Ervland
Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert

Når både navigering og finesser er så enkelt som på denne blir resultatet bra. Garmins toppmodell gir deg stort sett alt du trenger, og frister blant annet med en velfungerende handsfree-løsning via blåtann, medfølgende TMC-antenne, MP3-spiller og bildeviser, verdensur, og en språkguide for vanlige spørsmål og høflighetsfraser på ulike språk.

Som om ikke det er nok får du også en vanlig kalkulator, valutakalkulator og en enhetskalkulator om du lurer på forskjellen mellom miles og km. Strengt tatt er det kun en videofunksjon vi savner.

(Legg merke til at Nüvi 760 og 770 er helt identiske teknisk, forskjellen ligger i at 770 også har kart over Nord-Amerika inkludert i prisen. Klarer du deg uten Nord-Amerika kartet sparer du cirka 600 kroner)

Dette liker vi.

Den store styrken til Garmin er definitivt brukervennligheten, og sammen med TomToms GO920 er den her i en klasse for seg. Både finesser og navigeringsfunksjonene er svært enkle å forstå og betjene i det daglige, og med en praktisk hjelpemeny i selve enheten er dette definitivt en GPS som enkelt kan betjenes av hele familien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer