4 plass: HP iPAQ 314

Fine kart og morsomme spill. Men hva med navigeringen?

4 plass: HP iPAQ 314
Publisert

HP er en spennende nykommer i GPS-klassen, og vi var på forhånd spesielt spent på om den ville være lett å bruke.

Målt mot konkurrentene i denne testen ser iPac 314 rett og slett litt anonym ut, men skjermen trekker opp. For til tross for at denne GPSen er blant de billigste i testen, så er det kun i nattmodus du ser at den ikke har fullt så bra sortnivå som for eksempel modellen til TomTom og Harman/Kardon.

Dette liker vi.

iPAQen klinker til med spesielt fine kartdetaljer, og har for eksempel 3D-animasjoner av kjente landemerker, som slottet og rådhuset i Oslo. Foreløpig er det riktignok ikke så mange bygg som ligger inne på denne måten her til lands, men skal du bruke GPSen i Paris eller andre europeiske storbyer vil du altså få en ekstra dimensjon i kartvisningen som gjør det enklere å finne fram.

I likhet med GPSen fra Harman/Kardon får du her et manuelt skrollhjul på venstre side av enheten som gjør det svært enkelt å justere lydstyrken. Via et tastetrykk på displayet kan du også bruke skrollhjulet til å zoome i kartet eller å endre lysstyrken i displayet. I bruk fungerer dette godt, og er en finesse vi satte pris på under denne testen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer