6 plass: Medion GoPal P4425

For mange trøblete finesser og ustabil programvare til å holde mål.

6 plass: Medion GoPal P4425
Publisert

Liker du skinnende ting vil du antagelig elske Medions design, for her er det glinsende pianolakk for alle pengene. Vi synes den er pen, men vær klar over at alt som skinner også vil gi gjenskinn og tiltrekke seg fingermerker.

Finesser.

Her får du det meste, inkludert MP3-spiller, bildeviser, vekkerklokke, TMC-antenne, FM-streaming av MP3-låtene til bilradioen, og blåtannfunksjon for å nevne noe.

Det mest spesielle med denne GPSen er likevel at den er utstyrt med både pinkode og fingerskanner for å hindre at innbruddstyver eller andre uvedkommende får bruke enheten. Å låse opp enheten ved hjelp av fingeravtrykkene gikk stort sett greit i praksis, men av og til måtte vi også bruke den vanlige pin-koden i tillegg. Noe mer enn en gimmick er dette altså ikke.

Men finesser alene er ikke nok, de må også være enkle å bruke.

Finessene i bruk.

For her knyter det seg litt for Medion, og vi kan ta blåtann- og MP3-funksjonen som eksempel.

Overføring av MP3-låter fra PCen skjer for eksempel med USB 1.1 hastighet og tar derfor unødvendig lang tid – regn gjerne med fire minutter per låt. Etter at filene var overført via den medfølgende programvaren klarte heller ikke enheten å oppdage musikk-filene før vi hadde restartet GPSen to ganger. Heller ikke menysystemet til Medion imponerer. Selv en så enkel oppgave som å spille av en låt opplevdes her som en tungvint prosess som resulterer i mye feiltasting.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer