Årets beste og verste TV-kjøp

Klar for romjuls- eller januarsalg på flat-TV? Da bør du følge nøye med nå.

Årets beste og verste TV-kjøp
Publisert

2007 var året der mange norske TV-kunder måtte lære seg et nytt begrep. Dette var nemlig året der 1080p, eller modeller med såkalt "full HD" virkelig begynte å bli lett tilgjengelige, også i de butikkene der vi vanlige lønnsslaver handler.

Men.

Det mange selgere derimot ikke er så flinke til å opplyse om er at en logo med 1080p ikke nødvendigvis betyr at TVen gir deg et godt bilde hjemme i din egen stue.

For fullt utbytte av de høyoppløste signalene kan du nemlig glemme de vanlige TV-sendingene. Du må derimot enten bruke de nye høyoppløste videoformatene HD DVD eller Blu-ray, spillkonsollene PS3 og Xbox 360, samt noen få sendinger via parabol.

Men ikke fortvil.

Alle TVene i denne sammenligningen, høyoppløst eller ikke, har nemlig den store fordelen at de også klarer å gi deg gode bilder enten du ser på vanlige TV-sendinger eller har rasket med deg en DVD-film fra din lokale RIMI-butikk på vei hjem fra jobb.

Tja, nå overdrev vi jo litt - for dette gjelder selvsagt ikke TVen vi kårer til årets verste TV-kjøp, og du finner dem alle ved å trykke på lenken under her:

Her finner du årets beste og verste TVer!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer