Årets beste støydempende hodetelefoner

Aktiv støydemping er gull for slitne ører. Men hvilken skal du velge?

Aktiv støydemping er gull, men strengt tatt holder det med en modell... Foto: Per Ervland
Aktiv støydemping er gull, men strengt tatt holder det med en modell... Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert

Etter å ha testet flere hodetelefoner med aktiv støydemping var vi svært fornøyd med kvaliteten på Bose QuietComfort 15.

Men ikke alle var like fornøyde, noe vår leser Peter ga tydelig uttrykk for i debatten:

Sony har en ca. like dyr modell som er bedre ifølge Finansavisen Hvorfor tester dere ikke høretelefonene mot Sony sine (NC500) som er i samme prisklasse? Er det fordi Bose bestikker dere med et gratis eksemplar?

Dette er altså til Peter og hans likesinnede: Vi leverer selvsagt testproduktene tilbake når vi er ferdige med dem. Her får du enkelttestene av Bose QC15 & Sony, og her gir vi deg altså en direkte sammenligning av de to, samt en oppsummering av hva vi mener er det beste valget om aktiv støydemping står høyt på lista.

Bose QC15 mot Sony MDR-NC 500D

Begge disse hodetelefonene ligger i det øvre prissjiktet. Bose klokker inn på rundt 3.000 kroner, mens du kan få Sonys alternativ til rundt 2.500 om du handler i billigste nettbutikk. Personlig synes jeg det er litt synd, ettersom den høye prisen gjør dem uaktelle for mange - men når det gjelder aktiv støydemping er det faktisk slik at du får det du betaler for.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer