Årets beste TV-kjøp

Vi oppsummerer teståret 2009.

Årets beste TV-kjøp
Publisert

Uansett om du bare har utsatt flat-TV kjøpet eller bare er på jakt etter en større og bedre modell:

Dette er en fin tid å kjøpe ny TV på

Utvalget er stort og kvaliteten på TV-ene som selges er jevnt over god.

Også prismessig har du vært heldig hvis du er på vei til butikken nå. For selv om det helt sikkert kommer noen fine tilbud i begynnelsen av januar, så er allerede prisene i dag lavere enn noen gang.

Hva skal du velge?

Problemet er selvsagt å bestemme seg for hvilken modell, og vi anbefaler alle å lese vår huskeliste for tv kjøpet og ikke minst saken der vi knuser TV-mytene.

For 2009 har vært et år hvor mye har skjedd og utviklingen har vært stor: Det triste er at Pioneer, av mange ansett som verdens beste TV-produsent, har lagt ned TV-produksjonen. Det positive er at LCD TV-ene med LED-belysning virkelig har slått til for fullt.

Fortsatt forvirret? Slapp av, i denne artikkelen gjør vi det litt lettere for deg, og kårer rett og slett våre egne TV-favoritter.

Hvordan har vi valgt?

Vi har sett omtrent alt som selges av TV-modeller i Norge på messer og visninger i inn- og utland, vi har likevel tatt utgangspunkt i de 17 TV-modellene vi selv har testet i løpet av året, Og grunnen er enkel: Dette er nemlig TV-modeller vi selv ville valgt hvis vi skulle gått i butikken i dag, og som vi tror også du vil bli fornøyd med.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer