Årets beste TV-kjøp

Vi oppsummerer teståret 2009.

Årets beste TV-kjøp
Publisert

Uansett om du bare har utsatt flat-TV kjøpet eller bare er på jakt etter en større og bedre modell:

Dette er en fin tid å kjøpe ny TV på

Utvalget er stort og kvaliteten på TV-ene som selges er jevnt over god.

Også prismessig har du vært heldig hvis du er på vei til butikken nå. For selv om det helt sikkert kommer noen fine tilbud i begynnelsen av januar, så er allerede prisene i dag lavere enn noen gang.

Hva skal du velge?

Problemet er selvsagt å bestemme seg for hvilken modell, og vi anbefaler alle å lese vår huskeliste for tv kjøpet og ikke minst saken der vi knuser TV-mytene.

For 2009 har vært et år hvor mye har skjedd og utviklingen har vært stor: Det triste er at Pioneer, av mange ansett som verdens beste TV-produsent, har lagt ned TV-produksjonen. Det positive er at LCD TV-ene med LED-belysning virkelig har slått til for fullt.

Fortsatt forvirret? Slapp av, i denne artikkelen gjør vi det litt lettere for deg, og kårer rett og slett våre egne TV-favoritter.

Hvordan har vi valgt?

Vi har sett omtrent alt som selges av TV-modeller i Norge på messer og visninger i inn- og utland, vi har likevel tatt utgangspunkt i de 17 TV-modellene vi selv har testet i løpet av året, Og grunnen er enkel: Dette er nemlig TV-modeller vi selv ville valgt hvis vi skulle gått i butikken i dag, og som vi tror også du vil bli fornøyd med.

Her er våre favoritter - lykke til i TV-butikken:-)

Årets beste TV-kjøp

Årets beste TV er Philips 46PFL9704 - en LCD med LED-belysning

Skal du ha den beste TV-en som finnes akkurat nå er det Philips 46PFL9704 du skal kjøpe. Markedets beste sortnivå sier egentlig alt. Imponerende.

Årets beste TV-kjøp
Årets beste TV-kjøp
Årets beste TV-kjøp
Årets beste TV-kjøp

Årets beste plasma-kjøp er Panasonic TX-P42V10E.

Nei, den er ikke like pen å se på som storebrødrene i Z-serien, men den er nesten like bra og ikke minst; så mye billigere at du kan kjøpe deg et komplett hjemmekino-anlegg med fete høyttalere i tillegg, og fortsatt ha penger igjen til julematen.

Det er en uslåelig kombinasjon.

Årets beste film-TV er Philips Cinema 21:9.

Dette er foreløpig den eneste TV-en som gir deg DVD og Blu-ray i ekte filmformat, ofte kalt Cinemascope.

Er du like glad i film som oss kommer du ikke utenom denne. Selv fikk vi mast oss til en forlenget testperiode av denne TV-en, og nå flere måneder senere er det bare å konstatere at vi savner den fremdeles.

Anbefales!

Beste design LED: Samsungs 6000-serie.

Med kantbelyst LED får du superslanke TV-er, og her har Samsung virkelig truffet innertieren med en god kombinasjon av bildekvalitet og lekkert design.

Vi sammenlignet 6000 og 7000-serien, som har den samme bildekvaliteten og slanke designet, men hvor 7000-serien lokker med flere finesser. Vi hadde likevel gått for den billigste, og kårer derfor den til vinneren av denne kategorien.

Beste budsjett-kjøp:Sony W5500

Sonys gullgutt kommer i flere størrelser, og allerede i mai 2009 omtalte vi den som et smart TV-kjøp, etter å ha testet 32-tommeren som da kostet 9.000 kroner.

For når du nå får samme modell til rundt 6.500 kroner er det bare å le hele veien til banken.

Det er det fint lite å si på, for denne TV-en har fint sortnivå, jevne og fine bevegelser, og ikke minst: Den er så enkel i bruk at alle vil klare å få et bra bilde.

Anbefales.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer