Best i test: TomTom GO 920T

En svært god GPS som tar en knepen seier på unike ekstrafunksjoner.

Best i test: TomTom GO 920T
Publisert

Trofaste lesere vil sikkert huske at vi testet 920-modellen allerede ved lanseringen i januar. Vi likte den svært godt, og var derfor spent på hvordan den ville klare seg i en direkte sammenligning med så mange gode konkurrenter.

Dette får du.

Designet er typisk TomTom, noe som innebærer en bueform på selve enheten som skiller den fra de andre produsentene.

Skjermen oppleves som meget god, og i likhet med Garmin og Harman/Kardons modeller gir den langt mindre gjenskinn ved direkte sollys enn de øvrige GPSene i testen.

Også 920 er godt utstyrt, og her får du blant annet MP3-spiller med FM-streaming, bildevisning, utallige interessepunkter der telefonnummer og adresse ligger inne, blåtann og handsfree-mulighet, fjernkontroll, dockingstasjon, og ikke minst TomToms Mapshare-funksjon.

MapShare funksjonen gir deg kort fortalt mulighet til å selv rette opp feil og mangler i kartdataene. I tillegg til at dette blir lagret på din egen enhet kan du også dele endringene med andre TomTom-eiere (og ditto, laste ned de endringene de har foretatt).

Du kan blant annet åpne opp eller sperre gater, endre kjøreretning, endre veinavn og rapportere feil på eksisterende vei, eller manglende vei. Det siste vil for eksempel være å legge til en manglende av/på-kjøring på motorveien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer