Bill.mrk. Apple TV søker innhold

Vi ble nesten forelsket i Apple TV.

Bill.mrk. Apple TV søker innhold
Publisert

Apple TV er mediestreameren som Apple-sjef Steve Jobs lanserte i begynnelsen av januar med tilsynelatende genuin begeistring, men som ingen egentlig husket noe av etterpå fordi Jobs i samme slengen lanserte det meste hypa/omtalte (stryk det som ikke passer) produktet i år 2000 - iPhone. En mobiltelefon er fortsatt mer sexy enn en mediesenterboks, kanskje først og fremst fordi den brukes av folk flest, og ikke av medienerder som oss som har flere filmer i samlingen enn vi vil rekke å se gjennom før vi ligger under jorda.

Hva den er.

Den hvite, elegante Apple TV-boksen er overhodet ikke noe å skjemmes av for de som er bevisst på hva de setter i stua. Den er en designmessig blåkopi av Mac Mini, med unntak av at den er litt lavere og sannsynligvis bare har halvparten av datakraften.

Boksen brukes til å lagre og til å streame alt fra musikk og bilder til video, direkte til TVen din. Den kobles til nettverket via både trådløs og kablet tilknytning, og kommuniserer deretter med mediebibliotekene til inntil fem forskjellige PCer eller Macer. Apple TV er altså ment som en mediesentral i kjellerstua eller på soverommet, slik at du slipper å trekke ledninger gjennom halve leiligheten for å spille av favorittmusikken eller -filmene dine i et annet rom enn der PCen(e) står plassert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer