De beste Blu-ray kjøpene!

Nå er det endelig trygt å kjøpe blu-ray spiller. Her er våre favoritter.

De beste Blu-ray kjøpene!
Publisert

Vil du ha fullt utbytte av flat-TVen din bør du definitivt kjøpe deg en Blu-ray spiller.

Men hva er det egentlig? Kort fortalt er en Blu-ray spiller etterfølgeren til DVD-spilleren din, som i tillegg til å spille av dine gamle CD-plater og DVD-filmer også kan spille av Blu-ray filmer med en langt bedre bilde- og lyd-kvalitet.

Treg revolusjon...

Selv om Blu-ray spillerne har vært i markedet en god stund har salget gått langt tregere enn det bransjen hadde håpet på. Skylda for det må de imidlertid ta selv:

  • Spillerne har nemlig vært få og dyre, og det har også vært vanskelig å få kjøpt seg Blu-ray filmer til annet enn blodpris. Heldigvis har dette forandret seg, for nå har både spillerne og filmene sunket kraftig i pris.
  • I tillegg er det først nå at alle de nødvendige finessene er på plass på spillerne. Akkurat nå er vi altså midt i en overgangsperiode der noen av spillerne er framtidssikre, mens andre ikke er det. Her gjelder det altså å holde tunga rett i munnen.

En best i test - to anbefalte kjøp

Vi har sammenlignet syv av de mest populære spillerne på markedet, og har fokusert på pris, brukervennlighet, bildekvalitet og ikke minst hvorvidt de er framtidssikre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer