Duell: Billig eller dyr Blu-ray?

Billigspiller som imponerer, men pass på.

Foto: Per Ervland
Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert

I dag sammenligner vi Samsungs nye toppmodell BD-P2500 med den ukjente prisvinneren Tecsonic, en sonefri Blu-ray-spiller som fås kjøpt i Coop-butikkene fram til jul 2008.

Spørsmålet vårt var like enkelt som alltid: Hvilken ville vi kjøpt?

Minifakta.

BD-P2500 er etterfølgeren til den populære BD-P1500 som vi nylig testet, og ser ut som en klar vinner på papiret. Med nettverksinngang og 1 GB internminne er den for eksempel klar for de interaktive mulighetene som kommer på framtidige Blu-ray utgivelser (profil 2.0-oppdatering slippes nå i oktober og gir blant annet BD-live-mulighet.). Spilleren støtter også de nye HD-lydformatene Dolby True HD, Dolby Digital Plus samt DTS HD. Hvis du ikke har HDMI-inngang på forsterkeren din bør du også merke deg at BD-P2500, i motsetning til BD-P1500, også har analoge 7.1-utganger.

Spilleren fra Tecsonic er for oss et helt ubeskrevet blad, men er likevel høyaktuell akkurat nå på grunn av den lave prisen på 1.990 kroner. Dette er også den eneste spilleren vi vet om foreløpig som gir deg mulighet til skifte Blu-ray-sone via fjernkontrollen. Tecsonic-spilleren mangler imidlertid nettverksinngang og er en såkalt profil 1.1-spiller. Det betyr at du ikke vil dra nytte av eventuelle interaktive tjenester som Blu-ray-filmene framover vil tilby.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer