En GIGANTISK fjernkontroll

Så stor at du aldri vil rote den bort og så lettlest at selv bikkja kan bruke den.

En GIGANTISK fjernkontroll
Publisert

Vi har lagd mange saker om gigantfjernkontroller tidligere, så da vi kom over denne Jumbo kontrollen til billige 129 kroner i varehuset Jula måtte vi selvfølgelig slå til.

Men hva i all verden skal du med den?

Vel, de mest opplagte kundene er selvsagt de som har begynt å se dårlig, og ikke skjønner bæret av hva som står på knappene på den fjernkontrollen de har i dag. Den er også perfekt for de av dere som har huset fullt av smågnagere på to eller fire ben.

Siden denne kontrollen er så billig kan du nemlig legge din rådyre Logitech Harmony 1100 utenfor ungenes rekkevidde med god samvittighet. Sist, men ikke minst er den selvsagt perfekt for rotekoppene der ute, som ofte bruker halve TV-kvelden på å lete etter fjernkontrollen mellom pizzaeskene. Du vet selv hvilken gruppe du tilhører...

Så hva får du egentlig?

I tillegg til den gigantiske størrelsen (28 cm lengde, 12,7 cm bredde og 2 cm dybde) er Jumbo-kontrollen programmerbar og kan erstatte opptil seks ulike enheter.

I teorien i hvert fall, for så veldig avansert er den ikke.

Programmeringen av enhetene dine (TV, DVD, dekoder, video osv) kan skje på to måter: Du trykker deg fram på fjernkontrollen til den oppdager enheten din, eller du kan selv taste inn den tresifrede koden som passer (oversikt følger selvsagt med).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer