Gatas webkamera-skrekk

TEST: Her er webkameraet som får skjegget til å gro!

Publisert

Logitech Fusion-pakken leveres med webkamera, gummifot, hodesett med mikrofon og programvare. Hodesettet er ikke kvalitetsmessig av beste sort, men selve lyden er det ingenting å klage på. Webkameraet har for øvrig også en integrert mikrofon, om du ikke vil bruke hodesettet.

Kameraet la seg godt til rette på toppen av flatskjermen vår takket være den bøybare gummifoten. Med mindre du sitter i et filmstudio med skikkelig lys vil ikke bildekvaliteten bli mer enn akseptabel. Men til vårt bruk fungerer det helt greit.

Trim lattermusklene.

Det som gjør webkameraet spesielt er at det har en såkalt FaceTracking-funksjon, som gjør at kameraet følger ansiktet ditt når du beveger deg frem og tilbake ved datamaskinen.

Vedlagt i pakken ligger det også et program som gir deg muligheten til å imponere alle du kjenner. Og tro oss, det vil du gjøre også, trykk på lenkene til venstre for å se video av mulighetene du får!

Ved å kalibrere ansiktet ditt mot kameraet, vil det huske hvor munn og øyne befinner seg. Dermed kan du legge til effekter som snorkelutstyr eller bart på bildet av deg selv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer