GPS-TEST: Panasonic Strada

En av de flotteste GPSene vi har sett, men litt gruff trekker ned.

GPS-TEST: Panasonic Strada
Publisert

Med en imponerende stor skjerm på fem tommer omsluttet av pianolakk gjør Panasonic Strada CN-GP50N et svært godt førsteinntrykk.

Og utseendet er tydeligvis ikke alt, for i følge skrytebrosjyren skal Stadaen i tillegg være spekket med nyttige finesser.

Det måtte selvfølgelig prøves.

Dette liker vi.

Stradaen både ser og føles eksklusiv ut, og dette inntrykket forsterkes naturlig nok av den store og lyssterke skjermen som altså bryter med det som hittil har vært en tilnærmet bransjestandard på 4,3 tommer.

Vi har riktignok ikke glemt Camos-modellen på 7 tommer, men den er ingen match for Stradaen på nær sagt noen områder – så den forbigår vi i stillhet.

Trykk på de små bildene til venstre for STORE bilder av GPSen!

Den store skjermen er for øvrig med på å gjøre Stradaen enkel å bruke:

Det blir plass til mye informasjon i bildet uten at det virker rotete, samtidig som det er enkelt å treffe akkurat der du vil med pekefingeren. Det betyr at selv de som aldri har tatt i en GPS før kjapt vil føle seg hjemme.

Stradaen er likevel ikke spesielt rask til å beregne ruten, så her er det et forbedringspotensiale for framtidige modeller. Vi har likevel ikke trukket for det i denne runden, for når ruta først er aktivert – så oppdager den kjapt om du har kjørt feil, og selve re-rutingen er det ikke noe å si på: Den går nemlig like kjapt som hos konkurrentene i samme prisklasse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer